top of page

SHR фотоепилация

shr.png

SHR фотоепилация

 

SHR означава Super Hair Removal – технология за обезкосмяване, пожънала шеметен успех. Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за  постигане на практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване. SHR  представлява революция в трайното обезкосмяване. Процедурата е по-приятна, отколкото с конвенционалните системи и кожата  е по-добре защитена!

 

Предимства на SHR:

•          третира много по-широк спектър кожи и косми при жени и мъже, ефективна е дори при тънки и светли косми, както и при по-тъмни кожи, дори такива с тен от слънце или солариум.

•          може да се извършва целогодишно

•          процедурите са безболезнени, сигурни, с минимален риск от странични ефекти

•          ненадмината e по съотношение цена – качество за клиента

•          има изключително полезно въздействие върху зоните, в които се появяват враснали косми

 

Как работи SHR?

Системата комбинира лазерна технология и предимствата на пулсовата светлина за постигане на практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване. За разлика от традиционните IPL технологии, които емитират един импулс с голяма мощност на енергията, новата технология SHR емитира множество импулси с по-ниски стойности на енергията, акумулирайки я в количество, достатъчно за да може да унищожи ефективно фоликула на косъма.

 

Колко процедури са нужни за дълготраен резултат?

Растежът на косъма преминава през фази на растеж и фази на застой. В един и същи участък  космите са в различни фази. Някои от тях са в период на растеж, други – в застой. Въздейства се  интензивно само върху космите, които са във фаза на растеж, затова е необходимо да се направят няколко процедури, за да бъдат обхванати поетапно всички косми, когато за тях настъпи фаза на растеж. При жените космите изчезват след 6-8 процедури,  а при мъжете-след 10-12. Колкото по–тъмни и плътни са космите и по- светла кожата, толкова по- големи са шансовете за по- успешно и бързо премахване и обратно.

 

bottom of page