Оформяне на тялото

Пакет от две процедури, които се извършват една след друга за оптимален ефект.

Постигнете страхотни резултати с комбинация от процедури за 60 мин. Кавитацията стопява мастните натрупвания, минимализира плътността на мастната тъкан и осезаемо намалява обема. След края на кавитацията е необходим дренаж на лимфата, който се извършва с последващата процедура - ВАКУУМ + RF. 

Kавитация + RF + червена LED светлина

При кавитацията под влиянието на ниско-честотен ултразвук се генерират мехурчета, които „взривяват” мастните клетки и съдържанието им се отвежда от организма чрез лимфата. Процедурата намялява обиколките и изглажда целулита.

 

Силата на ултразвуковата вълна е комбинирана с радиочестотна енергия за мощно отслабващо действие. Едновременно се третира и с червена LED светлина, която има регенериращо действие и стимулира синтеза на колаген и еластин.

 

Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото с една процедура. Резултат може да видите още след първата процедура, но трайният ефект настъпва след курс от 6 – 10 процедури с честота веднъж седмично.

Вакуум + RF + червена LED светлина

Прилага се самостоятелно или като втора стъпка в процедурите за оформяне на силуета и елиминиране на целулита с кавитация за постигане на оптимален резултат.

Радиочестотният лифтинг / RF стяга кожата, повишава кръвообращението, изглажда целулита, стимулира синтеза на колаген и еластин.
Вакуум масажът дренира обработваната зона, спомага за по-бързото извеждане на токсини, задържани течности и мазнините от тялото, тонизира тъканите.
Червената LED светлина има регенериращо действие и стимулира синтеза на колаген и еластин.

Процедурата е с обща продължителност от 60 минути и включва една зона: бедра отпред или отзад, корем, паласки, бричове.

Цени

1 процедура на зона

Кавитация + RF + Вакуум + Червена LED светлина

60 лв. (60 мин.)

ПАКЕТ 8 процедури (зона)

320 лв. (-33%)

+ Подарък към пакета от 8 процедури: Ултразвуково влагане на серум.
 

Серумът на Колагена действа срещу основните причини за появата на целулит: мастни натрупвания, токсини, задържани течности и нарушена съединителна тъкан като:

  • Редуцира целулита, изглажда и стяга кожата

  • Стимулира изгарянето на подкожните мазнини, детоксикацията и клетъчната регенерация

  • Отводнява тъканите и подобрява кръвообращението

  • Ремоделира силуета, намалява обиколките

гр. София, ул. "Акад. Йордан Трифонов 8". Телефон: 088 483 1165

© 2020 La Jolie