Кислородна терапия

Кислородната терапия бързо стана хит сред холивудските звезди благодарение на своята ефективност и неагресивна същност. Липсата на кислород пряко засяга състоянието на всички органи и тъкани на човешкото тяло. В условия на недостиг на кислород се нарушават метаболитни процеси на клетъчно ниво и се увеличава количеството на свободни радикали в организма, в следствие, на което тъканите не са в състояние да изпълняват напълно своите функции и това се отразява на върху кожата.

 

La Jolie Beauty Studio предлага разнообразни варианти на процедурата, включващи различни комбинации според индивидуалните нужди на елементите вакуумен / лимфен дренаж, кислороден пилинг, кислородна мезотерапия с ампула според нуждите на кожата, кислородна „инжекция“ и кислородна инхалационна маска.

Може да избирате между кислородна терапия с охлюви, със "змийски" пептиди, с филър и ботокс ефект, хиалуронова, антиоксидантна, за мазна кожа и редица други. Те обикновено включват ензимен и кислороден пилинг, кислородна мезотерапия със съответния концентрат, кислородна сонда и козметична и инхалационна маска. Процедурите са подходящи за жени и мъже от всички възрасти, като се избира конкретен вариант според състоянието на кожата.

© 2020 La Jolie

  • Black Facebook Icon