top of page

Оформяне на тялото

Пакет от две процедури, които се извършват една след друга за оптимален ефект.

Постигнете страхотни с комбинация от процедури за 60 мин. Кавитацията стопява мастните натрупвания, минимализира плътността на мастната тъкан и осезаемо намалява обема. След края на кавитацията е необходим дренаж на лимфата, който се извършва с последващата процедура - ВАКУУМ + RF. 

Kавитация + RF + червена LED светлина

Lower Body

Кавитацията разрушава мастните клетки и намалява трайно обиколките и изглажда целулита. Кавитацията буквално „взривява” мастните клетки и съдържанието им се отвежда от организма през лимфата, а радиочестотния лифтинг загрява кожата, повишава кръвообращението, стопява целулита, стимулира колагенообразуването и прави кожата по-стегната и еластична.

 

Благодарение на кавитацията може да се промени формата на тялото, да се намали целулита, мастните образувания и натрупвания без да се причинява вреда на целостта на тъканите. Силата на ултразвуковата вълна е комбинирана с радиочестотна енергия за мощно отслабващо действие. Едновременно се третира и с червена LED светлина, която има регенериращо действие и стимулира синтеза на колаген и еластин.

 

Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура. Максималният курс от процедури е между 8 и 12, в зависимост от количеството мастни натрупвания. Честотата на извършване на процедурите е веднъж седмично.

Вакуум + RF + червена LED светлина

Прилага се самостоятелно или като втора стъпка в процедурите за оформяне на силуета и елиминиране на целулита с кавитация за постигане на оптимален резултат.

Когато RF вълна проникне през кожата се провокира затопляне на колагеновите нишки в кожната тъкан от 45°С до към 65°С. Колагеновите влакна моментално реагират, като отпуснатата кожа се опъва чрез активирането на кожния колаген и постепенно предизвиква клетъчно подмладяване. Кожата се заглажда и стяга, възстановява еластичността си, подобрява се кръвообращението. Радиочестотните вълни имат ефект и при редуциране на мастните депа, изглаждане и отстраняване на портокаловата кожа и за възстановяване на тялото след раждане. Кожата става гладка, стегната и еластична и благодарение и на червената LED светлина, която стимулира синтеза на колаген и еластин.

viber5.jpg

Цени

1 процедура на зона

Кавитация + RF + Вакуум + Червена LED светлина

1 процедура

60 лв. (60 мин.)

60 лв. (60 мин.)

ПАКЕТ 8 процедури (зона)

320 лв. (-33%)

ПАКЕТ 8 процедури

320 лв. (-33%)

+ Подарък към пакета от 8 процедури: Ултразвуково влагане на серум, който действа срещу основните причини за поява на целулит: мастни натрупвания, токсини, задържани течности и нарушена съединителна тъкан. Редуцира целулита и стяга кожата, стимулира изгарянето на подкожните мазнини, детоксикацията и клетъчната регенерация. Отводнява тъканите и подобрява кръвообращението. Ремоделира силуета, намалява обиколките

гр. София, ул. "Акад. Йордан Трифонов 8". Телефон: 088 483 1165

bottom of page