top of page

Кислородна терапия

viber image.jpg

Кислородната терапия бързо стана хит сред холивудските звезди благодарение на своята ефективност и неагресивна същност. Липсата на кислород пряко засяга състоянието на всички органи и тъкани на човешкото тяло. В условия на недостиг на кислород се нарушават метаболитни процеси на клетъчно ниво и се увеличава количеството на свободни радикали в организма, в следствие, на което тъканите не са в състояние да изпълняват напълно своите функции и това се отразява на върху кожата.

 

Предлагат се разнообразни варианти на процедурата, включващи различни комбинации според индивидуалните нужди на елементите:

 

  • Апаратен лимфен дренаж на лицето (масаж с вакуумна "писалка")

 

  • Кислороден пилинг
    Апаратна процедура за почистване на кожата, при която се премахва повърхностния слой мъртви клетки и се насища кожата с кислороддо 98%. Същността на метода е в свръх силната струя кислород, която се подава под голямо налягане от апарата и устройството на дюзата на накрайника, специално разработено за висококачествен пилинг резултат. Тази технология е спечелила многоройни положителни отзиви заради отсъствиетото на странични ефекти и широкото си приложение. Подходящ е за всички видове кожа и може да се извършва през цялата година.Кислородният пилинг балансира себума, намалява белезите и пигментациите, повишава еластичността, подмладява и тонизира кожата. Насища я с кислород и укрепва състоянието и.

 

  • Кислородна мезотерапия

  • Основното предимство на кислородната мезотерапия е неинвазивното въздействие върху кожата на струята чист кислород, който се подава с голяма скорост и налягане. Не се използва игла, което прави метода комфортен и безболезнен. Благодарение на насочената струя кислород, полезните вещества се доставят под налягане 2 атмосфери и проникват в дълбоките кожни слоеве като подобряват метаболизма на кожата. Кислородната мезотерапия е подходяща за всички типове кожа и може да се използва във всяка възраст при жени и мъже.

  • Кислородна "инжекция" или сонда


Чрез поредица импулси с високо налягане осигурява дълбокото проникване в епидермиса на кислород и съответния козметичен концентрат.

Може да избирате между кислородна терапия с охлюви, с фито стволови клетки, със "змийски" пептиди, с филър и ботокс ефект, хиалуронова, антиоксидантна, за мазна кожа и редица други. Те обикновено включват ензимен и кислороден пилинг, кислородна мезотерапия със съответния концентрат, кислородна сонда и козметична и инхалационна маска. Процедурите са подходящи за жени и мъже от всички възрасти, като се избира конкретен вариант според състоянието на кожата.

bottom of page