top of page

водно и диамантено дермабразио

hydrafacial.png

Водното дермабразио е иновативна система за дълбоко почистване, изглаждане и регенериране на кожата, която  замества механичните техники за почистване, използвани до този момент. Представлява интегрирана система, разработенa по революционно новата технология „Вортекс“.

 

Процедурата полира кожата с помощта на различни течни серуми, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим. Този метод хидратира  и подхранва, избистря тена, свива порите, изглажда фините линии и прави кожата гладка и мека. Подходящ е за всички видове кожа, като е предпочитаната почистваща процедура за хора с чувствителна и суха кожа. Апаратурата позволява да се комбинира с накрайник за диамантено дермабразио за по- добър резултат.

Диамантеното микродермабразио е неинвазивна процедура, прилагана за освежаване на кожата - механичен пилинг, който ексфолира повърхностния слой на епидермиса и обновява кожата. Тази процедура служи за редуциране на  като фини линии, пигментни петна  и белези от акне. Умереното използване на диамантено микродермаразио, заедно с продукти за кожата, които проникват през горния кожен слой и достигат в дълбочина, спомагат за осигуряването на активни съставки, за възстановяването на клетъчната активност и за подобряване на здравето на кожата. При редовно прилагане на процедурата, пигментните петна избледняват и повръхността на кожата придобива равномерен тен. Фините бръчки и белезите от акне се изглаждат. Подобрява се вида на загрубялата и увредена кожа, забавя се процеса на стареене на кожата. След процедурата кожата е особено добре подготвена за поемане на подходящи козметични продукти.

Препоръчително е да се избягва летния сезон, за да се предпази кожата от потенциални увреждания след процедурата.

В почистваща процедура водно и диамантено дермабразио се комбинират с почистваща или друга маска. Процедурата може да се адаптира с други апаратни процедури според индивидуалните нужди, като  стандартният вариант включва ензимен пилинг, водно: диамантено дермабразио, почистваща маска, серум и криотерапия.

 

bottom of page